#

Upoznajmo se!

Integrirana smo reklamna agencija koja na profesionalan te moderan način koristi, spaja i razvija digitalni i tradicionalni marketing. Iza nas je 20 godina uspješnog rada na različitim projektima, s različitim klijentima, uz koje smo zajedno rasli, napredovali te mijenjali sebe i svijet.
#


Integrirana smo reklamna agencija koja na profesionalan te moderan način koristi, spaja i razvija digitalni i tradicionalni marketing. Iza nas je 20 godina uspješnog rada na različitim projektima, s različitim klijentima, uz koje smo zajedno rasli, napredovali te mijenjali sebe i svijet.

Osim po tradiciji i nagradama koje nam je dodijelila struka, poznati smo i po jednoj od najdužih poslovnih veza ikad i to ni više ni manje, nego s McDonald’som. Zajedno smo od prvog dana, a zajedno namjeravamo i ostati.

Još smo po nečemu poznati - radimo glašavanje i plasiranje proizvoda za klijente iz Hrvatske i ostatka regije na Amazonu!

Tu nećemo stati i zato nam trebaju nove snage koje planiramo zapošljavati, odmah!


DESIGNER (m / ž)

Tražimo dizajnera/icu! Kada smo pitali klijente kakve dizajnere vole, rekli su nam; najbolje i najbrže. Iz iskustva znamo da to znači da naš novi član tima mora imati: minimalno 3 godine iskustva rada u marketinškoj agenciji u kojoj je uspješno stvarao pametna i učinkovita grafička rješenja za marketinške i promotivne aktivnosti. To uključuje dizajn i izradu priprema za tisak promotivnih materijala, pripremu grafičkih elemenata za digitalne medije i društvene mreže, ali i sudjelovanje u procesu osmišljavanja kreativnih rješenja.

Zato je važno da posjeduje izraženu kreativnost te osjećaj za estetiku i detalje uz, naravno, dobre organizacijske sposobnosti.

Poznajete li takve ili ste vi jedan od njih? Pošaljite svoj životopis na karijere@futuraddb.hr


SOCIAL MEDIA MANAGER (m / ž)

Tražimo pojačanje u social timu. Nova kolegica ili kolega koji bi nam se pridružili trebaju voljeti sve što ima veze s društvenim mrežama - od pisanja fora copyja za objave do istraživanja tržišta i pripreme strategije, ali i iskustva i u performance kampanjama. Dodatan plus je neograničena količina strpljenja za bugove na društvenim mrežama dok pokušavaš dići kampanju. ;) 
Pošalji svoju prijavu i pridruži nam se ako ti je:

moto #samodigitalno i ako imaš barem 1-3 godine iskustva (pisanje copyja, CM-anje, oglašavanje putem Facebook Ads Managera, priprema briefa, slaganje izvještaja)
hrvatski ti je jača strana i nemaš problema razlikovati č/ć, ije/je
svakodnevno pratiš digitalne trendove
optimistična si osoba i timski igrač! Dodatan plus je poznavanje Google Adsa i Analyticsa te prethodno iskustvo rada u agenciji.

Pojačanje koje stiže će nam se pridružiti u uredu na adresi Gajeva 36, Zagreb. Radno vrijeme je klizno, uvijek te čekaju kava i kolege s kojima možeš prokomentirati maglovito vrijeme i razmijeniti recept za savršen copy ili kampanju. ;) Stoga, nemoj više čekati i pošalji nam svoj životopis na karijere@futuraddb.hr


ACCOUNT MANAGER (m / ž)

Voljeli bismo da nam se pridruži organizirana i pedantna osoba, s posebnim naglaskom na detalje, skoro pa endemska vrsta accounta, koja se ne boji izazova rada s velikim klijentima (čitaj McDonald’s)! 
Što ćeš raditi? Prvenstveno, account manager ima fokus na planiranju i implementaciji operative za klijenta te svakodnevno komunicira s klijentom oko strategije, kampanja i rokova. Tvoji zadaci se odnose i na pripremu brifova, koordinaciju timova u izvršavanju zadataka (dizajn, kreativa, digital), komunikaciju s vanjskim suradnicima, praćenje svih procesa i priprema, izvršavanju projekta/zadataka u zadanim rokovima te pripremu izvještaja.

Javi se ako imaš minimalno 3 godine iskustva rada kao account, project manager ili coordinator! Multitasking te ne straši, kao ni rad u vrlo dinamičnom okruženju? Dobre komunikacijske vještine nisu plus, nego must jer od tebe očekujemo da komunikacija s klijentom i s timovima u oba smjera ide glatko i  bez nesporazuma. J 
Tražimo accounta na neodređeno vijeme, koji će se pridružiti veselom timu u našem uredu u Gajevoj 36, Zagreb. Spreman/spremna si na izazov? Pošalji nam svoj životopis na karijere@futuraddb.hr

Pročitajte i

Povežite se sa svojim kupcima
Kontaktirajte nas